FLIX | Geniale redskaber til trommeslagere og percussionister Rods, tip-rods og brushes lavet af fibre. Hver model har sin farvekode så det er let at vælge den rigtige når man spiller.
find_forhandler

FLIX


FIBER RODS & BRUSHES I TOPKLASSE!orange-dof-250
FLIX fremstiller fiber-rods og fiber-brushes (whiskers) i særklasse. Ud over den gode holdbarhed byder FLIX også på en rigtig god “feel”, bedre lyd på trommerne end man ellers har set indenfor denne kategori af håndvåben.

Noget af det der gør FLIX så gode at spille med, er deres rette kombination af længde, stivhed og vægt. De minder simpelthen mere om trommestikker at spile med end traditionelle “bambus-pinde” og lyder heller ikke så “klik-klak-agtige” på trommerne.

FLIX’s brushes er også i en kategori for sig. Afhængig af model (og dermed de anvendte fibres tykkelse), kan man få helt nye lyde frem på trommerne.

FLIX gør det også let at finde de rigtige stikker i farten. Hver FLIX model har nemlig sin let genkendelige farve, og dette har faktisk en rigtig postiv effekt, når man har brug for at skifte i løbet af et nummer.

FEATURES
- meget holdbart fibermateriale
- mere trommestik, mindre bambus-pind
- hver model sin farve: gør det let at identificere dem når du spiller
- bredt udvalg af lyde på trommerne
  MODELLER
  RODS (klik)
  TIP-RODS (klik)
  BRUSHES (klik)

  DEMO


  Selvom nedenstående video er på spansk, giver den et fint indtryk af nogle af FLIX's produkter.