Ahead ACME | Formstøbte gør-det-selv ørepropper
find_forhandler

AHEAD FORMSTØBTE ØREPROPPER


FORSTØBTE GØR-DET-SELV ØREPROPPERACME-250px
Aheads nye formstøbte ørepropper (Ahead Custom Molded Earplugs, ACME) giver dig maksimal beskyttelse (26dBs dæmpning) med maksimal komfort - til den rigtige pris.

Ørepropperne former sig efter dit øre (se vejlednings-video nederst på siden), og du opnår derfor en rigtig god komfort.

De er perfekte til øvelokalet, på scenen, til at have på under hovedtelefonerne - eller bare med i flyveren for den sags skyld.

FEATURES


- god beskyttelse af dine ører
- nemme at tage i brug
- dæmper 25-30 dB
- ikke giftige
- allergitestede
- behageligt silikonemateriale
- smart farvekodet snor kan købes som tilbehør

PRISER


Ahead ACME ørepropper DKK 249,- / sæt
Ahead farvekodet halssnor til ACME DKK 79,-

VEJLEDNING


 1. Vask dine hænder og rens dine ører
 2. Sørg for at have et spejl klar
 3. Luk emballagen op og læs den medfølgende brugsanvisningen grundigt igennem før start
 4. Luk de to beholdere op og del hver beholders indhold i to ligestore klumper
 5. Tag nu en klump af hver farve og ælt dem sammen. Når du får en helt jævn og ens farve er materialet klar til brug. Det tager ca. 45 sekunder.
 6. Form en kugle af materialet
 7. Se i spejlet, og sæt kuglen midt på øret (ved indgangen)
 8. Sørg for at holde din mund let åbnet og i samme position. Tal ikke og tyg ikke.
 9. Pres nu forsigtigt materialet ind i øret ved at trykke i center af kuglen. Det materiale der måtte ryge til siderne, foldes ind over midten og presses med ind igen.
 10. Når du fornemmer at du har presset nok materiale ind i øret (og der ikke længere slipper lyd ind) kan du fjerne evt. overskydende materiale, for så at glatte overfladen ud efterfølgende. Er du for længe om punkt 9, risikerer du at materialet når at størkne så meget at du ikke længere kan nu at give dine ørepropper en pæn finish på overfladen.
 11. Hold din mund let åbnet - og i ro. Tal ikke og tyg ikke - og vent så i 10-20 minutter. Herefter kan du forsigtigt tage øreproppen ud - evt. hjulpet på vej af at hive lidt op i din øreflip eller dit øre - hvorefter du lader øreproppen ligge og hvile i ca. 3-4 timer. Herefter er den klar til brug.

SE HER HVORDAN DU GØR